Behöver ny energi

Behöver ny energi

Hejsan! Jag sitter här vid mitt skrivbord på kontoret i Uddevalla och känner mig helt färdig i både kropp och knopp, är det nu man ska boka tid för healing kanske? Vilken dag det har varit, jag har varit på jobbet i snart tio timmar och bara haft en halvtimmes lunch, då förstår ni att jag har haft att göra. Det har varit möten till höger och vänster känns det som och efter varje möte måste jag skriva en sammanfattning och sen utföra de arbetet som krävs. Jag har en rapport kvar att skriva sen får jag gå hem och jag kan säga att det blir banne mig raka vägen till sängen. Det kommer inte ens bli ett stopp i soffan, möjligtvis att jag stannar på vägen hem och köper med mig en burgare som jag kan käka i sängen. Mer än så orkar jag nog inte med. Jag förstår verkligen inte hur man kan vara så här trött. Det känns som att hjärnan har slutat tänka och kroppen bara går på chansning vid allt som jag gör. Dom säger ju att healing ska vara ett alternativ för att fylla på kroppen med energi och det är precis vad jag behöver just nu. Healing eller fyra koppar kaffe, så länge jag får energi så är jag nöjd. Helst ska det dock vara positiv energi som jag vill ha och det känns som att när koffeinet i kaffet sluta verka så kommer energinivån att dippa ännu lägre om det nu är möjligt vill säga. Imorgon ska jag inte vara på jobbet för ens klockan nio så jag får mig en liten sovmorgon, det tror jag kommer göra väldigt stor nytta för mig. Nej om jag skulle ta och få klart den där sista rapporten innan dagen är över så att jag kan gå hem någon gång.  


Kommentarer är stängda.