Medicinsk fotvård i Östersund för mormor

Medicinsk fotvård i Östersund för mormor

Hejsan

Idag är det lite gråmulet här i Östersund men efter flera dagar med sol så gör det faktiskt ingenting. Snart är första dagen på denna arbetsveckan över och jag sitter och funderar på vad jag har inbokat denna veckan. Imorgon till exempel ska jag följa med min mormor när hon ska på medicinsk fotvård. Hon går regelbundet på medicinsk fotvård i stan och jag brukar följa med henne så ofta jag kan för sällskap och stöttning eftersom hon har lite svårt att gå.

Det märks att hon börjar bli gammal i kroppen men än då länge är hon i alla fall helt klar i huvudet och inte det minsta glömsk. Är det någon som har koll på allt så är det hon. Hon brukar fråga oss andra ibland när det är nåt vi glömt av om det är vi eller hon som nyss fyllt 80. Hon är så go lilla mormor. Det är fantastiskt att det finns medicinsk fotvård men ja vet med mig själv att jag aldrig skulle kunna jobba med att fixa med andra människors fötter.

Jag tar hand om mina egna men fasar för om någon annan skulle pilla på dem. Dels för att jag är så kittlig men också för att jag inte gillar när någon tar på mina fötter, jag vet inte riktigt varför.

Men mormor hon är i alla fall väldigt glad och tacksam för sin fotvård och det är ju skönt att hon känner sig hjälpt av det. Hon går hos en kvinna som är väldigt lugn, trevlig och noggrann så jag förstår att hon blir nöjd. Senare i veckan ska jag ta en kvällspromenad men en kompis, det var längesen vi träffades så det ska bli roligt att ses och prata ikapp om saker som hänt. Ha nu en fortsatt fin eftermiddag!


Kommentarer är stängda.