Vi tar hjälp av en händig elektriker i Norrtälje

Vi tar hjälp av en händig elektriker i Norrtälje

Hej alla fina följare!

Lite för sent i vintras insåg vi att vi har alldeles för dålig belysning på utsidan av huset, så nu när det är vår ska vi sätta upp både fasadbelysning och ett par särskilda lyktstolpar på garageuppfarten. Dels för att det ser bra ut men också för att det såklart är en trygghet att ha. Därför har vi nu kontaktat en elektriker i Norrtälje som ska hjälpa oss med de här projekten.

Nu när det är ljusare så kommer vi ju inte behöva det, men samtidigt tänker vi att om vi inte gör det nu så kanske man glömmer av det och kommer på det lagom som vintern är här igen. När det är vinter och kallt så är det ju såklart svårare att gräva för lyktstolparna. Jag har hittat ett par jättefina som liksom är lite gammeldags parkkänsla över och jag tror de kommer passa så bra.

När vi skulle leta upp en elektriker så fick vi faktiskt rekommendation från vänner till oss som också anlitat denna elektrikern när de skulle fixa spotlights i taket och eftersom de blev väldigt nöjda. Så när vi började prata om att vi skulle ha tag i ett företag som kunde hjälpa oss så gav de oss namnet på den firman de anlitade. Mycket kan man göra själv men när det kommer till att hantera el då ska man ta hjälp av auktoriserade elektriker så att det blir säkert och rätt utfört.

Det är alltid skönt också att få en personlig rekommendation eftersom man ändå hört om så många som haft problem med olika hantverkare på olika sätt, att de inte gör ett bra jobb eller aldrig blir färdiga men tar väldigt mycket betalt fast att det inte händer något. Nu tror jag att det här blir jättebra och jag har ju sett hur våra vänners spotlights blev och det ser superfint och proffsigt ut. Nu är det snart dags att ta helg och jag önskar er en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen.


Kommentarer är stängda.