Peter Jarlgård Träd- och Sektionsfällning

Peter Jarlgård Träd- och Sektionsfällning

Den senaste tiden har jag skrivit här på bloggen en hel del om olika hantverkare som har hjälpt mig med renoveringen av huset. Det är nästan klart med det invändiga, nu är det trädgården som står näst i tur. Rättare sagt så är det redan påbörjat och det är ett par höga träd som har fällts av ett företag som heter Peter Jarlgård Träd- och Sektionsfällning. Här kommer du in till hemsidan

När jag började se mig om efter något företag verksamma inom trädfällning i Falun så fick jag reda på att det här företaget finns och att de har en omfattande kompetens när det gäller trädfällning både i Falun men även i andra städer och orter häromkring. Jag fick rådet av en god vän att låta Peter Jarlgård Träd- och Sektionsfällning utföra jobbet med trädfällningen och det har de nu gjort. Jag måste säga att jag är väldigt belåten med att de kunde få väck de här träden och att det gick så smidigt som det gjorde! Det var ändå rätt så avancerade trädfällningar så det hade verkligen inte varit ett jobb för en amatör som jag! Men det är klart att med den erfarenhet som dessa trädfällare har genom att de har jobbat med trädfällningar i Falun med omnejd under många år, så är jag inte förvånad över att de gör ett så bra jobb som de gör. Jag är verkligen tacksam över att de kunde komma hit och hjälpa mig med det här. Så nu vet du att du med hjälp av dem får möjlighet att bli av med de träd som du önskar bli av med. De arbetar metodiskt och utifrån dina önskemål och behov och är det någonting du funderar över så kan du alltid kontakta det här företaget för att få svar på dina frågor.  


Kommentarer är stängda.