En frisör i Visby som jag känner mig nöjd med

En frisör i Visby som jag känner mig nöjd med

Tjenare och halloj! Det är mycket på gång och som händer och sker sedan jag flyttat till Gotland efter skilsmässan för att starta ett nytt liv. Jag är så glad att få ha den här bloggen att skriva i, det har nästan blivit som terapi efter det här jobbiga uppbrottet. Men idag glömmer vi alla tidigare sju sorger och åtta bedrövelser och fokuserar på något riktigt kul, jag har hittat en frisör i Visby som jag har gått och gjort i ordning håret hos. Det är en frisersalong som heter Salong Engla. 

Nu är det ett år sedan förhållandet tog slut och jag börjar bli redo för en dejt. Jag har spanat in några profiler på en dejtingsajt och det är förstås roligare att gå på dejt och vara snygg i håret än tvärt om. Det gör så mycket för hela utseendet om frisyren är bra och inte minst så stärker det självkänslan. Jag har tidigare i livet haft svårt att hitta någon frisör som jag känt mig nöjd med. Jag har klippt mig och färgat håret på så många olika salonger så att jag har tappat räkningen. Nu kommer jag aldrig mer att byta frisör, åtminstone så kommer jag att fortsätta att gå till denne frisör i Visby så länge som jag bor kvar här och jag har inga planer på att flytta om inte jag möter den stora kärleken och om han i så fall bor någon annanstans. Nu blev det väldigt mycket fokus på mig? Hur är det med dig? Är du nöjd med din frisör i Visby? Om du inte är det så kan jag varmt rekommendera dig att gå till Salong Engla. Jag hoppas att du tyckte det var intressant att få läsa om mig och mitt nya liv på Gotland! 


Kommentarer är stängda.